Bemutatkozás

"Szeretned kell azt amit csinálsz, s akkor a legdurvább munka is alkotássá válik." (Gorkij)

Horváth Erzsébet vagyok. Azon kevés nők közé tartozom, akik ilyen férfias szakmát választottak és az alkotás megszállotjai.

Szakmai tanulmányaimat Budapesten kitűnő eredménnyel végeztem el.  21 év szakmai gyakorlattal rendelkezem. 10 évet szakoktatóként is dolgoztam. Ez idő alatt 18 tanulóm tett sikeres szakvizsgát.

Számos kályhás találkozón fejlesztettem és jelenleg is fejlesztem tudásomat. Folyamatosan informálódok az új anyagokról és technológiákról, hogy a legmagasabb színvonalú munkát tudjam nyújtani.

Jelenleg cserépkályha, kandalló, kemence  és sparhelt tervezésével és kivitelezésével foglalkozom az ország egész területén, illetve külföldön is. Több család otthonát ékesíti munkám pl.  Szlovéniában, Svájcban, Németországban és Ausztriában.

Továbbá foglalkozom kályhaajtók, tűztérbetétek, kemence ajtók, sparhelt vasanyagok, egyéb kiegészítők forgalmazásával.

Fontosnak tartom a megbízhatóságot, pontosságot és precizitást! Minőségi anyagokból, profi gépekkel törekszem a legtökéletesebb munkára. 70 színből széles csempeválasztékot ajánlok a régi stílusúaktól a legmodernebbekig.

Megtiszteltetés számomra, hogy neves cégek honlapján vannak jelen az általam tervezett és épített cserépkályhák, kandallók és sparheltek. Valamint, hogy számos csempegyártó bemutatótermében láthatóak munkáim.

Tekintse meg referencia munkáinkat!

DSCF3830
DSCF3986
Azonnal7_1